Vanaf € 75,00 Gratis Levering Gespreide betaling mogelijk Webwinkelkeur 

Als bedankje voor het afgelopen jaar, heb je van ons een kerstkaart en een potlood gekregen. Een speciale groei- en bloeiversie...

veldboeket_bloeikaart

De kaart is gemaakt van bloeipapier, duurzaam papier van gerecyclede oude kranten of katoenresten waar bloemenzaadjes in verwerkt zijn.

'Plant' de bloeikaart vanaf het voorjaar t/m de zomer in een potje of de tuin. Dek het papier af met zo'n 1 cm aarde en geef het iedere dag een beetje water. Na een paar weken zullen de eerste plantjes zich laten zien en zullen ze uitgroeien tot fleurige, wilde bloemen.Bloeipotlood

Het potlood is een groeipotlood. Gemaakt van verantwoord cederhout, met een vulling van klei en grafiet, zodat het niet ongezond is voor mens en dier.

Gebruik en slijp het potlood net als elk ander potlood, totdat het stompje wat overblijft te klein is om te slijpen.

Plant het stompje met de achterkant schuin in een bloempot met aarde en geef het water. Praat er af en toe een beetje tegen, geef het een beetje liefde en als het goed is, wordt je wachten beloond met een mooi (kruiden)plantje. Nieuwsgierig welk plantje je kunt verwachten? Dit staat op het potlood :-).

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in Exclusief Buiten in 2021 en let it grow in 2022!

Groene groetjes,
Hanneke & Melanie

Waar ben je naar op zoek?

Je winkelwagen