Vanaf € 75,00 Gratis Levering Gespreide betaling mogelijk Webwinkelkeur 

Exclusief Buiten

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt, of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft u nog 14 dagen om uw product retour te sturen.

Het product dient met alle geleverde toebehoren, ongebruikt en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd te worden.

Mocht het product, of de verpakking, meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Retourzendingen zijn voor risico en rekening van de koper. Exclusief Buiten is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom altijd het verzendbewijs en bewaar deze goed.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@exclusiefbuiten.nl. U ontvangt van ons instructies voor het retourneren. Binnen 14 dagen na aanmelding zullen wij het verschuldigde orderbedrag van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wanneer wij voor u een product op maat gemaakt of gepersonaliseerd hebben, is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@exclusiefbuiten.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Verkeerd bezorgadres doorgegeven?
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen de bestelling, indien mogelijk, nog voor u te wijzigen.

Waar ben je naar op zoek?

Je winkelwagen